Blog

Tricity 2.0.1

Tricity custom component JSON screenshots Tricity 2.0.1 is beschikbaar in de App Store en bevat volgende vernieuwingen:

  • Mogelijkheid tot ingave kabellengte
  • Ondersteuning om eigen componenten toe te voegen (handleiding)
  • Kleinere bugfixes

Video walk-through

tricity demo videoVideo tutorial die toont hoe je een dossier maakt in Tricity voor een eenvoudig appartement

Domotica

Tricity Domotica Tricity 2.0 biedt uitgebreide ondersteuning voor Domotica installaties (alsook dim- en schakelmodules in de zekeringkast). Met enkele eenvoudige handelingen voeg je de modules toe aan je zekeringkast opstelling in Tricity en genereert Tricity hiervoor automatisch een volledig eendraadschema en situatieschets. Hier kan je een voorbeeld bekijken.

Solar installaties

Tricity solar Tricity kan uiteraard ook schema's genereren voor zonnepaneel installaties (met optionele thuisbatterijen, auto laadpalen edm). Net zoals voor alle Tricity schema's kan dit eenvoudig ter plaatse opgemaakt worden (maar het kan ook perfect op voorhand voorbereid worden waardoor de afwerkingstijd op de werf nog korter wordt). Hier kan je een voorbeeld schema bekijken dat door Tricity gegenereerd wordt.

Tricity archief

Tricity archief Als je een backup wil maken van een project kan je op het hoofdscherm een archief van je project maken, en dit archief kan je dan bewaren op een veilige locatie. Zo raak je nooit een project kwijt, zelf als heb je geen toegang meer tot je iPad of je Apple ID.

Tricity 1.8.0

Tricity 1.8.0 De nieuwe versie van Tricity staat online op de App Store. De nieuwe versie bevat volgende vernieuwingen:

  • Je kan trappen toevoegen in de plan editor
  • De plan editor toont een grid en lijnt nieuwe elementen uit op dit grid
  • Installateur en klant handtekening kan op systeem niveau bewaard worden
  • Kleinere bugfixes

Tricity 1.7.0

OverpanningsbeveiligingTricity v1.7 is gereleased. Volgende features zitten in deze nieuwe versie:

  • Ondersteuning voor overspanningsbeveiliging: je kan deze component toevoegen in je zekeringkast, en dan wordt deze automatisch toegevoegd aan het eendraadschema.
  • Ondersteuning voor een bedrijfslogo. Het logo wordt toegevoegd op alle pagina's in de gegenereerde PDF.
  • Bugfixes bij de aanmaak van schema's.

Walk-through

Tricity walkthroughIn deze tutorial wordt er een schema gemaakt van een kleine woning met 2 verdiepingen. Op beide woonlagen bevindt zich een zekeringkast. We voorzien een 300 mA differentieelschakelaar als eerste component na de meter. Verder voorzien we een 30 mA differentieelschakelaar voor de vochtige kringen.

De volledige opbouw van een dossier in Tricity wordt uitgelegd, vertrekkend van de aanmaak van een nieuw dossier tot het afdrukken van de schema's voor de keuring.

Demo video

tricity macDe demo video toont het maken van een dossier in Tricity, vertrekkend van de aanmaak van een nieuw dossier tot het genereren van de schema's nodig voor een elektrische keuring.